Иво Атанасов, БСП: Спекулата в цените се шири, трябва да има правила за хранителните вериги

Мар 09, 2023 СИЛИСТРА Новини Избори 0 1161

Противопоставяме се на джендър идеологията, за да защитим християнското семейство

Мирът е на първо място за БСП- не може една война да се реши с доставки на оръжие. Дори България трябва да вземе инициатива за решаване на конфликта в Украйна. Спекулата в цените се шири в огромни размери и трябва да бъде спряна. Работещ подход не може да бъде държавата да се предоговаря с веригите. Трябва да има точни правила, които веригите да  спазват."  Това заяви водачът на листата на “БСП за България” в град Силистра Иво Атанасов в ефира на БСТВ.

В предаването "Лява политика" той изрази  притеснение от джендър идеологията в училищата. “Тя пълзи бавно, но категорично и трябва да се противопоставим. Ние сме християни, аз съм мъж и искам да имам нормално семейство. “ обясни социалиста.

А да бъде водач в Силистра той приема като предизвикателство, но и като огромна отговорност. "Целта ми е да върнем загубените позиции на БСП в района. Предстои една нелека работа, но мисля, че това ще ни върне където ни е мястото-района ще е червен.”категоричен беше той.

По думите му Силистра може да се превърне в един от най-развитите градове у нас. “В Силистра се намира най-голямата река в Европа, най-плодородната земя. Регионът обаче е изостанал-няма изградена инфраструктура. Предстои много работа”, убеден е Атанасов.

Атанасов заяви, че в региона главната му цел е създаването на работни места, тъй като безработицата в района е проблем за хората. “Има райони и в които се преподава само на турски език и това е недопустимо, здравеопазването също е под всякаква критика. Искам хората да знаят, че не са сами”, каза още той.

За финал, Иво Атанасов подчерта, че БСП трябва да бъде първа политическа сила, какъвто е и номерът в бюлетината.