Вяра Емилова: БСП е единствената партия, която има програма за управление

БСП предлага конкретни политики в здравеопазването, икономиката, образованието и всички останали сектори, посочи Емилова

"Управлението на ГЕРБ е еманация на безхаберието и корупцията. Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова дължат обяснение на всички българи за трагичния случай, при който загина едно 16 годишно дете.

За съжаление започнахме да плащаме и с живота си за това корумпирано управление. Това заяви секретарят на Изпълнителното бюро на БСП и зам.-председателят на Предизборния щаб на левицата Вяра Емилова пред БСТВ в предаването "Студио Икономика" с водещ Нора Стоичкова.

Емилова изрази вяра, че хората ще повярват на левицата  и тя ще спечели предстоящите парламентарни избори. “БСП е единствената партия, която

има програма за управление. Ние предлагаме конкретни политики в здравеопазването, икономиката, образованието и всички останали сектори, които са изготвени с грижа за хората и заставаме твърдо зад тях. Безработица, демографска криза и връщане на малките населени места към средновековието са част от ефекта на управлението на Борисов.”, бе категорична Вяра Емилова.

Зам.-председателят на Предизборния щаб на БСП посочи, че управляващите се опитват чрез внушения и манипулации да сплашат хората, за да намалят избирателната активност. 

Тя припомни, че през последните 4 години БСП е настоявала гласуването да бъде машинно, както и да има видеонаблюдение в секциите, защото това ще направи изборния процес честен и прозрачен.

Секретарят на Изпълнителното бюро на БСП  разказа и за връзката й с родния й град Силистра: “Аз съм родена в Силистра и тя е в сърцето ми. През последните 10 години никой не предприе каквито и да е действия, за да може чрез дунавската стратегия да се помогне на Силистра и региона.

Една от моите основни цели ще бъде да задействаме дунавската стратегия, защото тя е жизненоважна за региони като нашия.”, подчерта Вяра Емилова.

Емилова изтъкна, че приема  като изключително голяма отговорност да бъде водач на листата за област Силистра: “Наше задължение е да предложим бъдеще на всички хора, защото през последните 10 години управляващите от ГЕРБ им го отнеха.

Вярвам, че с ентусиазма на всички мои съграждани ние ще спечелим, защото това е битка за бъдещето.

Тръгваме към победа с грижа за хората и вяра за Силистра!", заяви Вяра Емилова.