Атанас Костадинов с дарение за болницата в Дулово

12.11.2021 г.

По време на посещението си в Дулово, водачът на листата на „БСП за България“ в Силистра Атанас Костадинов обяви, че прави дарение за два инхалатора за многопрофилната болница за активно лечение в града.

На среща с кмета на община Дулово д-р Юксел Ахмед, водачът на листата на „БСП за България“ Атанас Костадинов проведе разговор за най-важните проблеми в населените места от общината – сметосъбиране и сметоизвозване, ВиК, инфраструктура. „Предизвикателствата на днешния и утрешен, пред които сме изправени, са големи. Именно затова е важно всеки един човек, независимо дали е в управлението на селото, общината или на държавата, да работи за по-добрия начин на живот на хората“, сподели Костадинов.  

Той благодари за топлото и мило посрещане от страна на представителите на единствения клуб на учителите-пенсионери в община Дулово – клуб „Будител“. „Емоцията след такива срещи с хората на знанието и науката е голяма, защото именно образованието е в основата на всичко“, каза Атанас Костадинов.

Кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ и местните социалисти, поднесоха цветя в знак на уважение и почит, на паметника на загиналите във войните граждани от дуловския край - „Вечна слава на героите“.