Момчил Неков подкрепи кандидата на БСП за кмет на Силистра Никола Караколев

Окт 18, 2015 СИЛИСТРА Новини Избори 0 2038

Неков: Видимите резултати ги няма в малките населени места, но БСП е там – при хората

На предизборна среща, организирана от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, в село Айдемир, община Силистра, кандидатът за кмет Никола Караколев направи мултимедийна презентация, с която представи своята визия за развитието на Айдемир. На срещата присъства и евродепутата Момчил Неков, който изрази своята подкрепа. "Имам една мечта - да победим в Силистра и съм убеден, че това ще се случи. Затова съм тук да подкрепя Никова Караколев и нашия кандидат за кмет на община Силистра - Станислав Стойков“, подчерта Неков. Той обясни, че често пътувам из България и му правят впечатление видимите резултати по магистралите. „Но когато сляза от магистралата и отида при хората в малките населени места, тези резултати ги няма. БСП обаче е там при хората. В центъра на нашите политики е човека", допълни евродепутатът.

Председателят на БСП- Силистра Георги Кирилов, представи предизборната програма за качественото управление на общината и призова силистренци да ги подкрепят на 25 октомври, за да стигне промяната и до най-северната ни община. Сред дискутираните теми бяха и приетите от управляващите промени в българското образование.

Кандидатът на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за община Силистра Станислав Стойков подчерта, че в тези промени няма нищо социално, напротив те единствено ще задоволят ограничен кръг от хора. Той призова присъстващите да сложат край на управлението на статуквото в Силистра, което е причинило огромни загуби и щети за общината. Село Айдемир е най-голямото в България  над 7 000 жители.