Цветелина Пенкова: Основна цел на политиките, заложени във "Визия за България" и "Визия за Европа", е връщането на младите хора в България

Май 11, 2019 Новини Избори 0 1490

11.05.2019 г.

"Основна цел на политиките, заложени във  "Визия за България" и "Визия за Европа" е връщането на младите хора в България. След като някои от нас вече се върнаха - има надежда. Първата стъпка към промяната на статуквото са Европейските избори на 26 май”. Това заяви кандидатът за член на Европейския парламент  от листата на "БСП за България" Цветелина Пенкова в гр. Главиница, където се срещна с граждани заети в земеделската индустрия. Тя представи пред събралите се европейските принципи и ценности и как те се припокриват с ценностите на БСП. 

Участниците в срещата изразиха надежда, че младите лица в политиката ще внесат промяна и апелираха към политики, при които “голямата кауза трябва да бъде България”. 

Предмет на дискусия беше и организациите на изборния ден на българите в чужбина и трудностите, през които те преминават, за да упражнят правото си на глас.